Voor alle soorten was
Vergeleken met tien jaar geleden gebruiken we tegenwoordig aanzienlijk meer verschillende soorten kleding en stoffen, en vaak ook stoffen van gemengde materialen. Daardoor is het moeilijker geworden om het juiste programma te kiezen. We hebben het u gemakkelijk gemaakt om de juiste keuze te maken door een groot aantal programma's te ontwikkelen voor verschillende soorten kleding en stoffen. Sommigen daarvan zijn hier te bekijken.
Waspogramma - Jeans
Jeans zijn gemaakt van een duurzame stof, maar in de wasmachine vereisen deze wat extra zorg. Ons jeansprogramma reinigt uw favoriete broek met zorg door te wassen op een lagere temperatuur en een lagere centrifugeersnelheid te gebruiken. Bovendien wordt extra water toegevoegd om ervoor te zorgen dat alle wasmiddelresten uit de stof en de dikke naden worden gewassen, zodat vlekken door het wasmiddel worden voorkomen.
Wasprogramma - Hygiëne
Het hygiëneprogramma is ontworpen voor alle situaties waarin een grondige hygiënische wasbeurt noodzakelijk is. Het is perfect voor thuiskoks die hun schorten, theedoeken en ander textiel willen reinigen die in aanraking komen met rauw voedsel. Het is ook geschikt voor het wassen van babykleding, beddengoed en kleding die wordt gebruikt door mensen met een huidallergie. In het laatste geval raden we aan de kledingstukken binnenstebuiten te keren, omdat hierdoor ook eventuele huidresten of resten van huidproducten grondig worden uitgewassen. Het programma wordt gekenmerkt door langere verwarmingssequenties in combinatie met extra spoelbeurten.
Wasprogramma - Sportkleding
Een programma voor kleding met membranen, zoals waterafstotende kleding en ademende stoffen. Dit programma is ook ideaal voor sportkleding die van gemengde materialen is gemaakt. Het programma is kort en gebruikt minder spoelbeurten om slijtage aan waterafstotende stoffen te verminderen.
Wasprogramma - Overhemden
Hebt u ook ervaren dat het moeilijk is om kragen en manchetten van overhemden schoon te krijgen? Probeer dan het overhemdenprogramma. Het is een behoedzaam maar effectief programma waarbij meer water en herhaalde spoelbeurten worden gebruikt om ook de dikkere delen van het overhemd goed schoon te krijgen.
Wasprogramma - Donkere was
Dit programma is ontwikkeld voor donkere was en voorkomt dat wasmiddelen vlekken achterlaten op de stof. Er worden extra spoelbeurten toegevoegd, en tegelijkertijd zorgen een behoedzame wasmechaniek en laag toerental ervoor dat uw donkere wasgoed behoedzaam wordt gewassen en grondig wordt gespoeld.
Wasprogramma - Behandelen
Dit is een kort programma voor het toevoegen van waterafstotende middelen aan stoffen. Het programma gebruikt alleen koud water en een behoedzame wasmechaniek. Voor gebruik met een waterafstotend middel.
Wasprogramma - Beddengoed
Een wekelijkse wasbeurt voor uw beddengoed verwijdert huidresten en mijten die allergieën veroorzaken. Dit programma is bedoeld om beddengoed, kussens en andere grotere items te wassen. Volg de instructies voor het wassen en verzorgen. Het programma voegt een grote hoeveelheid water en extra spoelcycli toe.
Wasprogramma - Quick Pro
Dit is een snel programma, maar met een hoog wasrendement. Het programma wast met behoedzame trommelbewegingen en een lager centrifugetoerental en duurt iets minder dan een uur.
Apparaten voor Wassen & drogen van ASKO

Apparaten voor Wassen & drogen van ASKO