Wassen en Drogen volgens ASKO

Slimmer dankzij zorgvuldig design. De wasmachines en drogers van ASKO zitten boordevol innovatieve functies die ontworpen zijn om het dagelijks leven te vergemakkelijken. En omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardige stalen onderdelen, kunt u altijd rekenen op jarenlange betrouwbare service. Ieder product ziet er op zichzelf al uitstekend uit, maar de wasmachines en drogers van ASKO zijn ook ontworpen om elkaar aan te vullen. Dit zorgt ervoor dat u uw wasmachine moeiteloos kunt combineren met een wasdroger, droogkast en andere producten van ASKO voor wassen en drogen.

Bekijk onze productcategorieën

LOGIC Wasmachines en wasdrogers

Voor de Logic-modellen hebben we ons geconcentreerd op een minimalistisch uiterlijk met slanke lijnen en een uitgebalanceerd kleurenschema voor het frontpaneel, gebruikerspaneel en display. Harmonie is hier de kern, en de Logic-modellen zijn dan ook geschikt voor alle soorten integratie waarbij het aanzicht belangrijk is. Een logische keuze voor iedereen.

CLASSIC Wasmachines en wasdrogers

Onze Classic-modellen hebben een programma voor elke woonsituatie en met de twee modi kunt u de programma's snel aanpassen voor milieuvriendelijker of intensiever wassen. De interface is eenvoudig te begrijpen en gemakkelijk in het gebruik. De deurplaat, het paneel en de bedieningselementen hebben hetzelfde tijdloze, rustige en elegante witte ontwerp dat eeuwig meegaat.
Altijd schoon
De was- en droogapparatuur van ASKO komt voort uit een lange traditie van innovatieve techniek en nauwgezette selectie van materialen. Het assortiment voor wassen en drogen omvat zorgvuldig ontworpen en duurzame wasmachines, wasdrogers, droogkasten en hidden helpers, zoals onze geïntegreerde strijkplank en wasmanden.
ASKO huishoudelijke apparaten
ASKO wasmachine
ASKO hidden helper
ASKO wasmachines

Scandinavisch design

De combinatie van toegepaste functionaliteit, zorg voor het milieu en heldere, aangename lijnen is het belangrijkste kenmerk van Scandinavisch design - en van ASKO. Het basisidee is dat zorgvuldig ontworpen producten de kwaliteit van leven van mensen moeten verbeteren. Om ons te onderscheiden in een markt van rommelige, complexe en overdadige ontwerpen, streven we naar een zacht, humanistisch minimalisme dat gebaseerd is op het principe dat stil het nieuwe luid is. De belangrijkste elementen van Scandinavisch design - ingetogen elegantie, hoogstaand vakmanschap en natuurlijke materialen - worden weerspiegeld in de designtaal van ASKO.