Garantieregistratie

ASKO garantieregistratie
U krijgt van ASKO maar liefst 5 jaar garantie. Een volledige fabrieksgarantie van 2 jaar en daarbij altijd 3 jaar extra garantie; waarbij ASKO de kosten voor onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.

Om in aanmerking te komen voor de garantie geldt de voorwaarde dat u uw aankopen binnen 30 dagen na aanschaf registreert. Dit doet u via het onderstaande formulier.

Waarom apparaten registreren?
Als uw gegevens bij ons bekend zijn, kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor 5 jaar Kwaliteitsgarantie is het een voorwaarde dat u uw aangekochte apparatuur binnen 30 dagen registreert.

Privacy
Wij verwerken de door u verstrekte gegevens in ons servicebestand. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze informatie om en worden deze gegevens uitsluitend door ASKO gebruikt voor het correct en snel afhandelen van uw eventuele service aanvragen in de toekomst. Bekijk onze volledige garantievoorwaarden.

Registratieformulier

Waar vindt u de gegevens?

U kunt deze gegevens vinden op de sticker op het apparaat. Deze sticker vindt u op de volgende plek:

Wasmachines: boven de vuldeur of aan de binnenzijde van de vuldeur
Drogers: links- of rechtsboven de opening
Vaatwassers: rechts voorin de kuip
Droogkasten: binnenin de kast

N.B. het artikelnummer bestaat uit een zes-cijferig nummer gevolgd door een / XX. Het nummer achter de / is voor ons zeer belangrijk, wil u dit daarom volledig invullen?