We maken het u gemakkelijk
Bij het ontwikkelen van onze nieuwste wasmachines en drogers hebben we veel gesproken met gebruikers. Deze bijeenkomsten werden kleine verhalen met verschillende opvattingen, ideeën en wensen. We hebben daar veel van geleerd en zijn begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe generatie wasmachines en drogers met veel verbeteringen en oplossingen. Hier geven we een overzicht van enkele van de meest voorkomende aandachtspunten en hoe we proberen die op te lossen.
Steel Seal™
ASKO Wasmachines hebben geen rubberen deurmanchet/deurrubber. En daar is een goede reden voor. De deurrubber kan na verloop van tijd stukgaan en er kan zich vuil in ophopen. Door deze te elimineren, kunt u voortaan hygiënischer wassen. Onze wasmachines zijn uitgerust met de SteelSeal™. Vuil en bacteriën krijgen geen kans.
Quattro™ Construction
De Quattro Construction™ is een uniek maar eenvoudig systeem dat bestaat uit vier schokdempers die de trillingsenergie van de buitentrommel overbrengen naar de bodemplaat van de machine. In feite staat de gehele constructie in de behuizing en zelfs bij maximaal centrifugeren zijn er vrijwel geen trillingen. Ideaal voor op een houten vloer.
Aqua Block System™
Niemand wil waterschade thuis. Zelfs de kleinste lekkage die onopgemerkt blijft, kan grote problemen veroorzaken. Daarom hebben we hard gewerkt om lekbeveiligingssystemen te ontwikkelen die zelfs de eisen van de nationale autoriteiten overtreffen. Ons geavanceerde AquaBlock™-systeem heeft sensoren die kunnen detecteren wanneer het waterpeil in de machine hoger dan normaal is.
Sterker, stabieler en duurzamer
De meeste fabrikanten stabiliseren hun wasmachines met beton. Wij verstevigen en stabiliseren onze wasmachines met robuuste gietijzeren contragewichten aan de voorzijde en een gietijzeren lagerkruis aan de achterzijde. Een ASKO is daardoor sterker, stabieler en duurzamer.
Super Rinse™
Vuil is niet goed voor uw kleding, maar wasmiddelen zijn niet goed voor uw huid. Als preventieve maatregel voor mensen met een zeer gevoelige huid, hebben de wasmachines van ASKO een extra spoelfunctie: Super Rinse. Deze functie is met name belangrijk in landen met zacht water en houdt in dat de machine tot wel zeven keer spoelt.
ECO Connection
Sluit uw wasmachine aan op warm water en bespaar tot maar liefst 70% elektrische energie! Dit bespaart tijd en elektriciteit tijdens de wascyclus, omdat de wasmachine het water niet hoeft te verwarmen. Dit is vooral nuttig voor huishoudens met een milieuvriendelijke en economische warmwatervoorziening, zoals stadsverwarming, zonnepanelen of een warmtepomp.
Active Drum™
De zandlopervormige en verwijderbare wasmeenemers geleiden de lading naar het rustiger, centrale deel van de trommel en zorgen voor de effectieve verwijdering van grovere vuildeeltjes, zoals zand en grind naar de grotere gaten aan de rand van de trommel. Active Drum™ is een perfect uitgebalanceerd systeem dat voor de best mogelijke was- en spoelprestaties zorgt en tegelijkertijd toch minimale slijtage van de stoffen garandeert.
Line Concept™
Het Line Concept™ houdt in dat uw handelingen beginnen bij de wasmiddellade uiterst links en eindigen bij de knop Start/Stop/Pauze uiterst rechts. Begin met het vullen van de wasmiddellade en voer de gewenste instellingen eenvoudig van links naar rechts in! Het Line Concept™ is beschikbaar op alle Pro Home™ wasmachines en wasdrogers.
Verwijderbare wasmeenemers
De wasmeenemers in de wastrommel kunnen worden verwijderd om u servicekosten te besparen. Voor andere machines zou een servicemonteur moeten komen om problemen te verhelpen, maar met onze oplossing kan de gebruiker het probleem zelf uit de wereld helpen.

Apparaten voor Wassen & drogen van ASKO