De snelste weg naar betere wasresultaten
Bij gebruik van een modus worden verschillende parameters van het geselecteerde programma gewijzigd om bijvoorbeeld sneller, stiller, energie-efficiënter of intensiever te kunnen wassen. Onze Logic-modellen hebben vijf verschillende modi en de Classic-modellen drie.
Wasmachine modus - Normaal
Normale modus betekent zonder wijzigingen in het programma. Er wordt genoeg water, energie en tijd gebruikt om een perfect wasresultaat te bereiken voor normaal bevuild wasgoed.
Wasmachine modus - Groen
Als u zowel water als energie wilt besparen, kiest u de groene modus. Om het best mogelijke was- en spoelresultaat te bereiken en toch het energieverbruik te verminderen, wordt elke fase van het programma verlengd. De totale programmaduur zal dus langer zijn in vergelijking met de normale modus.
Wasmachine modus - Allergie
In deze modus wordt extra water toegevoegd om alle wasmiddelresten uit het wasgoed en het wasmiddelcompartiment te spoelen. Er wordt meer water gebruikt in de Allergiemodus en er wordt ook energie en tijd toegevoegd om een optimaal was- en spoelresultaat te bereiken. De geselecteerde temperatuur wordt gedurende langere tijd op hetzelfde niveau gehouden.
Wasmachine modus - Snel
Bij het selecteren van de snelheidsmodus stelt u de wasmachine in om een perfect was- en spoelresultaat te bereiken in minder tijd dan normaal. Om dit te bereiken wordt zowel meer water aan de wascyclus toegevoegd als meer energie verbruikt.
Wasmachine modus - Intensief
In deze modus gebruikt de wasmachine meer tijd om de belading te wassen dan in de normale modus. En om echt een perfect resultaat te garanderen voor sterk verontreinigde kleding wordt ook meer water en energie gebruikt. In de intensieve modus wordt de geselecteerde temperatuur gedurende een langere tijd op hetzelfde niveau gehouden.
Wasmachine modus - Nacht
Gebruik de nachtmodus wanneer u de wasmachine stiller wilt maken. De bewegingen van de trommel zijn behoedzamer en de eindcentrifugering vindt plaats op een lager toerental. Er wordt extra tijd toegevoegd om ervoor te zorgen dat de belading perfect wordt gewassen.
Apparaten voor Wassen & drogen van ASKO

Apparaten voor Wassen & drogen van ASKO