Voor alle soorten was
Onze nieuwe generatie wasdrogers hebben tot achttien verschillende programma's om uit te kiezen. Acht daarvan zijn nieuw en speciaal ontwikkeld voor de introductie van onze nieuwe generatie wasdrogers. Andere beschikbare programma's zijn: Auto extra droog, Auto droog, Auto normaal droog, Auto strijkdroog, Auto jeans, Auto synthetisch, Automatisch Badstof, Automatisch Dons, Tijdprogramma en Opfrissen.
Droogprogramma - Beddengoed
Voor het drogen van grote stukken, zoals tweepersoons lakens en dekbedhoezen. Dit programma gebruikt een lage temperatuur, meer tijd en afwisselend linksom- en rechtsomdraaiende trommelbewegingen, om te voorkomen dat de kledingstukken een prop vormen.
Droogprogramma - Zijde en wol
Zijden en wollen stoffen mogen niet te vaak worden gewassen. Gebruik het Wol- en zijdeprogramma om de kledingstukken luchtig te maken en op te frissen.
Droogprogramma - Sportkleding
Een programma voor kleding met membranen, zoals waterafstotende kleding en ademende stoffen die een voorzichtige behandeling vereisen. Dit programma is ook ideaal voor sportkleding die van gemengde materialen is gemaakt. Het programma gebruikt een lage temperatuur en meer tijd om ervoor te zorgen dat de items volledig droog worden.
Droogprogramma - Overhemden
Een programma voor overhemden en blouses dat op een lage temperatuur droogt en afwisselend linksom- en rechtsomdraaiende trommelbewegingen maakt. Het programma stopt wanneer de stof bijna droog is, nog een klein beetje vochtig, om kreukvorming te voorkomen.
Droogprogramma - Steam Refresh
Ideaal voor het opfrissen van kledingstukken zoals colberts, wollen truien en andere items die normaal gesproken chemisch worden gereinigd of een andere behandeling krijgen. Stoom is zeer effectief voor het verwijderen van de geur van sigarettenrook en rook van vuur.
Droogprogramma - Behandeling
Een programma voor de thermische activering en optimale werking van waterafstotende middelen die worden gebruikt in het Behandelingsprogramma van de wasmachine. Dit is een kort programma op een hoge temperatuur om een ​​optimale waterafstotendheid van de stof te garanderen.
Droogprogramma - Quick Pro
Met dit programma wordt uw was binnen een uur volledig droog.
Droogprogramma - Stoom antikreuk
Met onze unieke HWC-drogers kunt u uw energieverbruik aanzienlijk verminderen door verwarmingswater als energiedrager te gebruiken. Deze apparaten zijn geschikt om te worden verwarmd door een economische en milieuvriendelijke bron van verwarmingswater, zoals stadsverwarming, geothermische verwarming of zonnecollector. Dit leidt tot een aanzienlijke vermindering, tot wel 90%, van het elektriciteitverbruik door het apparaat.
Wasdrogers met stoomfunctie
Dankzij de stoomfunctie tillen onze warmtepompdrogers de zorg voor uw kleding naar een hoger niveau. Stomen is een zeer effectieve en milde manier om uw overhemden, jassen en broeken te behandelen. Het is een gemakkelijke manier om uw favoriete overhemden kreukvrij te maken, maar kan ook worden gebruikt voor het opfrissen van kleding die niet gewassen hoeft te worden. Zowel natuurlijke vezels, zoals katoen en linnen, als synthetische stoffen zijn geschikt om te stomen.
Apparaten voor Wassen & drogen van ASKO

Apparaten voor Wassen & drogen van ASKO