1
1
Pro Home Wassen & Drogen

Wassen & drogen op de ASKO manier

Pro Home Wassen & drogen is een assortiment wasmachines en wasdrogers waarin een eigentijds, gestroomlijnd, minimalistisch ontwerp is gecombineerd met een professionele constructie waarvoor commerciële wasmachines en wasdrogers als uitgangspunt hebben gediend. 

De Pro Home wasmachines en wasdrogers hebben een uniek ontwerp, met een frontpaneel dat geheel vervaardigd is uit één stuk massief roestvrij staal en dat bevestigd is rondom een horizontaal geborsteld metalen gebruikerspaneel. De voorkant, het paneel, het display en andere zichtbare onderdelen hebben een perfecte pasvorm en afwerking.

Gebruik onze slimme vlekkenprogramma's

Verwijder de vlekken van uw wasgoed met de vlekkenprogramma's van ASKO.
Als aanvulling op andere methoden voor het verwijderen van vlekken hebben we vlekprogramma's ontwikkeld die zijn afgestemd op zowel textielsoort als soort vlek. U kiest gewoon het type stof en vlek en vervolgens kunt u het aan de wasmachine overlaten om de vlek op de best mogelijke manier te behandelen.

Met wasmachines van ASKO wordt uw was zelfs schoon op lage temperaturen

Was op een lage temperatuur met het Pro Wassysteem van ASKO.
Zuiver katoenen stoffen moeten normaal gesproken op 60°C worden gewassen om vuil te verwijderen. Maar tegenwoordig zijn stoffen vaak gemaakt van gemengde vezels en dan is een lagere temperatuur meestal voldoende. Hoge temperaturen veroorzaken slijtage aan textielvezels en verminderen de levensduur van uw kleding aanzienlijk.

Met de wasmachines van ASKO kunt u gerust een lagere temperatuur kiezen, want we hebben ervoor gezorgd dat dit geen gevolgen heeft voor het eindresultaat. Ons Pro Wassysteem zorgt ervoor dat alle wasmiddelen worden gebruikt in het wasproces. Bovendien wordt met dit systeem het wasmiddel eerder in het wasproces geactiveerd, waardoor het reinigende effect wordt verlengd.

Voor een warmtepompdroger is altijd wel een plek te vinden

Een droger met warmtepomp van ASKO Pro Wassen & drogen zorgt voor een behoedzame droging.
De warmtepomp van ASKO maakt een behoedzamer droogproces mogelijk en vermindert het risico op het krimpen van kleding. Omdat de lucht uitsluitend binnenin de droger circuleert, kunnen warmtepompdrogers in krappe ruimtes worden geplaatst. Ze zijn gemakkelijk te integreren en te plaatsen. 

Stoom en lucht - een natuurlijk proces

Droog uw was met stoom en lucht in een droger van ASKO
Als uw kleding geen zichtbare vlekken heeft, kunt u de lucht-/opfris- of stoomprogramma's van onze wasdrogers gebruiken. Dit is een ideale manier om uw kleding weer fris te maken, zonder dat u wasmiddelen hoeft te gebruiken om de textielvezels te reinigen.

16 meter waslijn

De Droogkast van ASKO voldoet aan al uw behoeften, en heeft dezelfde capaciteit als maar liefst 16 meter waslijn!
U heeft geen droogrek of waslijn in uw wasruimte meer nodig. Het past allemaal in een droogkast van ASKO. We bieden verstelbare kasten die aan al uw behoeften voldoen, of u nu regenkleding, schoenen of uw meest delicate zijden en wollen kleding wilt drogen.

Ruimtegebrek?

Een verborgen strijkplank
U hoeft zich niet langer zorgen te maken over een plek om uw strijkplank op te bergen. We hebben de perfecte oplossing voor u. Berg deze op tussen de wasmachine en droger - veilig en onzichtbaar. Met onze hidden helpers kunt u uw wasruimte optimaal benutten.