1
1
Pro Home Vaatwassers

Een design dat de innerlijke waarden van ASKO laat zien

De vaatwassers van ASKO zijn gemaakt van staal. Dit is al decennia lang een bekend feit. Wanneer u de deur van uw vaatwasser opent, ziet u meer staal dan in welke andere vaatwasser dan ook op de markt. Met onze nieuwe generatie vaatwassers willen we dit feit nog meer benadrukken. Als u naar de deur kijkt, ziet u alleen hoogwaardig staal, zonder scheiding tussen deur en paneel. Een vaatwasser van ASKO heeft de uitstraling van een robuuste en betrouwbare machine, maar wel met behoud van de elegante, slanke en verfijnde lijnen die voortkomen uit het minimalisme van de Scandinavische mindset.

Stijlvolle, geheel stalen deur

De nieuwe generatie vaatwassers heeft een geheel plaatstalen front zonder scheiding tussen deur en paneel.
De nieuwe generatie vaatwassers heeft een geheel plaatstalen front zonder scheiding tussen deur en paneel. De voorkant is gemaakt van één enkele roestvrijstalen plaat en elke hoek is zorgvuldig geplooid en gelast. Gevoelige toetsschakelaars van zuiver metaal met vingertoppositie zorgen voor tactiele feedback, aangevuld met de directe visuele respons op het tweeregelige display.

Perfecte integratie

Perfecte integratie dankzij de sleepdeur.
Met een sleepdeur is een volledige, naadloze integratie mogelijk van het houten frontpaneel met de keukenkasten. De houten sleepdeur schuift omhoog bij het openen en omlaag bij het sluiten. Dit maakt een zeer strakke installatie mogelijk, tot slechts twee millimeter* tussen de deur van de vaatwasser en de plint of het ladefront.

Maximale laadcapaciteit

De ASKO XL en XXL vaatwasser hebben de grootste capaciteit op de markt.
Met de verbeteringen die we hebben aangebracht aan onze korfsystemen, zijn we nu niet alleen wereldleider maar ook de beste ter wereld. In onze XXL-vaatwassers, met A++ energielabel, kunnen maar liefst 17 couverts worden afgewassen, met perfecte reinigings- en droogresultaten. Het is nu dan ook een onbetwist feit dat in een ASKO meer afwas past dan in welke andere vaatwasser ter wereld dan ook.

Kristallen glazen afwassen

Was uw kristallen glazen af in een vaatwasser van ASKO.

Niet alle vaatwassers zijn geschikt voor kristal, maar die van ASKO absoluut wel. Het geheim? Het Crystall glass programma, dat de watertemperatuur geleidelijk aan opdrijft en vervolgens constant houdt, met schommelingen van slechts ±1°C. Vanaf nu is het veiliger uw breekbare kristallen glazen in een ASKO te wassen dan met de hand.  

Voor alles een plek - flexibele korfsystemen

Met een vaatwasser van ASKO 40% meer laadcapaciteit.
Ons doel is dat onze vaatwassers uw dagelijks leven vergemakkelijken. Daarom hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt om de grootste en meest flexibele korfsystemen op de markt te ontwikkelen. We bestuderen voortdurend de feedback van klanten en nieuwe onderzoeken om te ontdekken welke geheime items u misschien in onze vaatwassers wilt plaatsen. Alleen maar om ervoor te zorgen dat onze korven net zo innovatief en praktisch zijn als u verwacht.

Instant Lift™ - slimme hoogteaanpassing

Met het Instant Lift™-systeem kunt u meer items in de vaatwasser laden
Met ons unieke Instant Lift ™-systeem voor hoogteaanpassing kunt u in een handomdraai de bovenste besteklade instellen voor hogere of lagere belading en zo meer ruimte vrijmaken in de bovenste korf. In de verhoogde stand is de hoogte van de besteklade 40 mm en in de verlaagde stand maximaal 58 mm. Eenvoudig, slim en flexibel.

Verdubbel uw beladingsmogelijkheden

Deelbare bordensteunen- verdubbel de beladingsmogelijkheden van uw vaatwasser
De bordensteunen en rekken voor glazen zijn nodig om ervoor te zorgen dat uw servies goed beschermd is tijdens het afwassen. Maar soms kunnen deze in de weg zitten, vooral wanneer u verschillende soorten borden in dezelfde mand wilt laden, wat eigenlijk meestal het geval is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de bordensteunen en een van de wijnglasrekken in onze bovenste korven in tweeën kunnen worden verdeeld. Hierdoor kunt u verschillende items in één korf en zelfs in dezelfde rij laden.