Droogkasten

Droogkasten
Sommige kleding is niet geschikt voor een wasdroger. Om hun oorspronkelijke  vorm te behouden, wordt deze kleding liggend of hangend gedroogd. Controleer de labels in uw kleding en u zult zien dat vele kledingstukken en materialen speciale zorg nodig hebben. Zijde, velours en satijn bijvoorbeeld, moeten voorzichtig behandeld worden. De oplossing is een droogkast! Natuurlijk ook ideaal voor natgeregende schoenen, paraplu’s, uw kostuum, etc.
Onze droogkasten zijn erg ruim, te vergelijken met maar liefst zestien meter waslijn! Het interieur is flexibel en kan zeer eenvoudig aangepast worden aan verschillende soorten wasgoed. Hierdoor behaalt u altijd het maximale droogeffect.

Snel drogen
In plassen springen, in de regen spelen of in nat zand rollen - allemaal dingen die kinderen leuk vinden om te doen. U moet in staat zijn om overalls, regenkleding en laarzen zo snel mogelijk te drogen. Hier komt de droogkast goed van pas. Binnen twee uur zijn de kleren volledig droog en bent u klaar voor nieuwe uitdagingen!

Veel drogen
Onze droogkasten hebben drie opklapbare kledingrekken, vergelijkbaar met zestien meter waslijn.

Co-design
Met hun strakke, Scandinavische design sluiten de droogkasten perfect aan bij onze wasproducten, dit alles om uw wasruimte een harmonieuze uitstraling te geven!

Minder rommel
Met een droogkast kunt u op een geordende manier al het wasgoed van uw gezin drogen: sweaters, shirts, jassen, schoenen, handschoenen en meer. Dus nooit meer kledingstukken aan deurknoppen, douchestangen, aan de kast of zelfs opde vloer. In plaats daarvan zijn ze allemaal uit het zicht en worden ze met speciale zorg behandeld en sneller droog dan voorheen. Al uw kleding wordt droog én blijft mooi!

Warme handdoeken
Er gaat niets boven een warme handdoek wanneer je nat en druipend onder de douche vandaan stapt. Gebruik uw droogkast om ’s ochtends uw handdoek of badjas lekker op te warmen terwijl u een verkwikkende douche neemt. Omdat de droogkasten van ASKO een timer met de mogelijkheid van een uitgestelde start hebben, kunt u de handdoeken ’s avonds voor u naar bed gaat alvast klaarleggen. En denk in de winter dan meteen aan uw laarzen of sneeuwschoenen. Heerlijk met warme voeten de deur uit op een koude winterochtend

Droge schoenen
Soms kan de regen u overvallen, plassen zijn altijd verleidelijk, het voetbalveld is haast onbespeelbaar door een hoosbui of de joggingroute is een modderpoel geworden. Het schoenenrek is als accessoire verkrijgbaar.

Handschoenenrek
Hoeden, handschoenen, sjaals en andere kleine kledingstukken kunt u plaatsen op het handige droogrek aan de binnenkant van de deur.