Vaatwassers

Montage van de bodemplaat is eenvoudig. Gereedschappen of schroeven zijn daarvoor niet nodig. Schoonmaken achter de vaatwasser kost daarom ook weinig moeite. Alle inbouw-vaatwassers staan stevig op drie poten. Bij sommige modellen is het mogelijk om de achterste poot af te stellen. Installeren van een ASKO-vaatwasser is ook eenvoudig. Met hulp van de bijgeleverde handleiding kunt u dit zelf. Voor informatie over het installeren van een volledig ingebouwde vaatwasser met eigen houten deur, klikt u op de link van FI deurmontage onderaan deze pagina. De installatietekeningen kunt u ook downloaden van de betreffende productpagina.

XL (82 cm height)

XXL ( 86 cm height)