Professionele drogers

Op zoek naar een professionele wasdroger? Kies voor een ASKO Professional. Deze wasdrogers zijn speciaal ontworpen voor de zakelijke markt.  Onze drogers zijn uitgevoerd met veel intelligente en slimme toepassingen en programma’s. Onze trommels hebben een inhoud van 112 liter, dit betekent dat ASKO drogers 6 kg wasgoed per cyclus drogen, snel en adequaat. Gezien de 'built to last longer' filosofie zijn de ASKO professional apparaten zeer geschikt voor bedrijven, instellingen en organisaties. Professionele wasdrogers van ASKO Professional worden bijvoorbeeld gebruikt op campings, in de horeca, bij recreatiebedrijven, kinderdagverblijven, zorginstellingen en veel andere sectoren. Onderstaand vindt u een omschrijving over de drie verschillende varianten drogers; condensdroger, afvoerdroger en warmtepompdroger.

Condensdroger

Wilt u een goede condensdroger kopen voor uw bedrijf of instelling? Een condens droger die bedrijfskleding op de juiste manier beschermt tegen slijtage? Kies dan voor een ASKO Professional. Onze condens wasdrogers zijn uitgevoerd met veel intelligente en slimme
toepassingen en programma’s die optimaal tot hun recht komen in professionele omgevingen. Ze hebben een levensduur van minimaal vijftien jaar en zijn zeer gebruikersvriendelijk.

Een condenswasdroger van ASKO Professional is berekend op verschillende situaties en intensief gebruik. Dat maakt ze bijvoorbeeld zeer geschikt voor campings. Onze condens wasdroger kan daarom desgewenst worden uitgerust met een muntautomaat.

ASKO levert duurzame machines af. Ook aan onze condens drogers besteden we tijdens het productieproces veel aandacht, tot in de kleinste details. Daardoor garanderen we dat de condensdrogers zeker vijftien jaar meegaan. ASKO kiest altijd voor kwaliteit. Wij prefereren roestvrij staal bijvoorbeeld altijd boven plastic.

Wat is eigenlijk een condensdroger? Dat is een wasdroger die de vochtige lucht niet naar buiten afvoert, maar opvangt in een condensbakje. Toch levert ASKO een condensdroger met afvoerslang. De machine is namelijk ook gewoon op de waterafvoer aan te sluiten. Wij adviseren u graag of een condensdroger de juiste oplossing is voor uw organisatie.

Afvoerdroger

Een afvoerdroger kopen? ASKO Professional levert luchtafvoerdrogers voor de professionele markt. In combinatie met een ASKO Professional wasmachine zorgt dat voor de beste resultaten. Onze gebruiksvriendelijke machines leveren langdurig topprestaties. Wie een ASKO koopt, heeft voorlopig geen omkijken meer naar de wasruimte.

Wat is het verschil tussen condensdrogers, warmtepompdrogers en afvoerdrogers? Belangrijkste onderscheid is dat een luchtafvoerdroger de vochtige lucht uit de was naar buiten leidt. Daarvoor is dus een afvoerbuis door een raam, deur of gat in de muur nodig. Doorgaans is een afvoerdroger wat voordeliger in het gebruik dan een condensdroger. Bovendien werkt een luchtafvoerdroger iets sneller. Voor zakelijke gebruikers is dat wellicht van doorslaggevend belang. ASKO Professional heeft overigens alle soorten in het assortiment. Wij adviseren u graag over de juiste keuze voor uw bedrijf of organisatie.

Warmtepompdroger

Waarom kiezen voor een warmtepomp wasdroger? Omdat deze nog zuiniger is dan een condensdroger! Een wasdroger met warmtepomp verbruikt circa de helft van de energie die een condens- of afvoerdroger verbruikt. U verdient de aanschaf van een warmtepomp droger kortom snel terug. Zeker in een professionele omgeving waarin een machine veel wordt gebruikt!

Werkt een droger met warmtepomp ook sneller? Nee, dat is niet het geval. Omdat een wasdroger waterpomp op lage temperatuur droogt, werkt hij minder snel dan een afvoer- of condensdroger.

ASKO Professional levert wasmachines en wasdrogers voor de professionele markt. Dat zijn machines die tegen een stootje kunnen en die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Ze vinden hun weg naar campings, gezondheidsinstellingen, kinderdagverblijven en veel andere zakelijke omgevingen. In ons assortiment wasdrogers zitten zowel condensdrogers, afvoerdrogers als warmtepompdrogers. Wij adviseren u graag over welk type het beste bij uw bedrijf past

Service

Bij topproducten hoort een topservice vindt ASKO. ATAG Nederland verzorgt die topservice met een landelijk opererende servicedienst. Onze vakmensen zijn snel ter plaatse als dat nodig is. En dat doen ze tegen een goede prijs. Ook dat hoort wat ons betreft bij topservice! Alle professionele ASKO apparaten kennen 2 jaar volledige garantie.

Afspraak maken?

Mogen wij u helpen met het inrichten van uw was- & droogruimte. Onze professionals komen graag bij u op locatie om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Herald Jansen

Herald is bereikbaar via 06-20596919 of per mail h.jansen@atagnederland.nl.

Jacco Verheezen

Jacco is bereikbaar via 06-10033456 of per mail j.verheezen@atagnederland.nl.